Izjava o privatnosti

 

OBLAK se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).
OBLAK neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza. Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici OBLAK-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. OBLAK se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima Kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o Kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.
Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) OBLAK ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti. OBLAK informira Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te im redovito daje mogućost izbora upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje. U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti OBLAK . U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, OBLAK ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda. Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shopa www.nakit-oblak.hr te na sve stranice unutar nakit-oblak.hr domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na nakit-oblak.hr domeni. Osim u slučaju elektroničke narudžbe, OBLAK neće kupcu slati elektroničke poruke ako Kupac na to nije izričito pristao.
 
Sigurnost plaćanja kreditnim karticama
 
Tajnost podataka Kupca zaštićena je i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa). Navedeni način omogućuje siguran prijenos informacija te onemogućuje nedopušten pristup podacima prilikom komunikacije između računala Kupca i PBZ Mycheck-out payment gateway servisa i obrnuto. Navedeni servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica ne pohranjuju se i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Galerija Oblak

Ručno rađene stvari uvijek nose osobni pečat jer neizbježno je ne utkati i dio sebe. Biti prisutan 20 godina u jednom poslu znači puno tkanja, različitog, upornog, raznovrsnog... i svoga. Protkano je tu svega. Početna igra ili zaigranosti bojom, staklom koji su djelomično bili sputavani jedino žicom, provokacija kolorom iz malog izloga u Radićevoj prve sive zime mamili su znatiželju i oči gladne drugačijeg i novog.

Kontaktirajte nas

01 48 30 891
info@nakit-oblak.hr

Facebook